Descriere
Adu un pic de farmec în casa ta cu o coroniță de Crăciun Precious Moments, care te indeamnă la cat mai multe clipe de neuitat alături de cei dragi. Încântă-i vizual pe cei care îți trec pragul casei cu această piesă de decor unică, creată de noi cu ornamente alese cu multă migală.
Decorul include: globulețe aurii si albe de diferite forme si marimi, decorațiuni prețioase din portelan, elemente naturale si vopsite și multe alte ornamente inedite. Precious Moments este o coroniță realizată din brad natural ce va rezista timp îndelungat.
Diametrul: aproximativ 55 cm
Agățată pe ușa de la intrare sau pusă pe masa de Crăciun, ea va aduce bucurie și multe zâmbete!
Și nu uita cele mai importante lucruri: „Timp de multe secole, oamenii s-au întâlnit cu Crăciunul. Crăciunul înseamnă prietenie, sărbătorire, a da și a primi, un timp pentru bună dispoziție, pentru cămin și familie.” – W. J. Tucker
Pentru ce fel de ocazii este potrivit această coroniță de Crăciun Precious Moments?
- cadou de sărbători;
- pentru a face o bucurie unei persoane dragi;
- cadou de Crăciun;
- cadou pentru o profesoară;
- surpriză pentru iubită;
- piesă de decor în casa ta.
Coronița de Crăciun Precious Moments este o piesă versatilă ce poate fi realizată optând pentru elementele florale preferate. Vă rugăm adresați-vă consultanților noștri la telefon 0799.950.999 sau pe email la office@enrose.ro, pentru a cere personalizarea acestui aranjament.
Pentru mai multe modele, ne găsiți pe Facebook: https://www.facebook.com/enrose.ro/
Povestea Coroniței de Crăciun
În zilele reci ale lui decembrie, orașele germane de la începutul secolului al 19-lei, deveneau pline de viață. Printre negustorii grăbiți și familii cu casele îmbelșugate, își făceau loc copii orfani sau sărmani. Înfometați, îmbrăcați în haine zdrențăluite, se pierdeau printre trăsuri și paltoane elegante. Deseori erau ignorați. Unii, ca și fetița cu chibrituri care l-a inspirat pe scriitorul danez Hans Christian Andersen, nu rezistau nopților geroase.
Într-un an însă, un pastor german decide să le ofere o șansă. Întemeiază un așezământ denumit Casa Rauhe, unde le oferă copiilor o masă caldă, iarna. Treptat, începe să își învețe diferite meșteșuguri. În apropierea Crăciunului, în Casa Rauhe se naște o tradiție: înainte de rugăciuni, copiii decid să pună lumânările pe un cerc de lemn, realizat din crenguțe…prima coroniță de Crăciun. Treptat, copiii îi adaugă ramuri de brad și diverse ornamente. Primele coronițe de Crăciun erau cele de Advent.
La 1850, coronița de Crăciun devenise deja o tradiție în Europa de Vest. Cel mai adesea, ea se regăsește pe ușa de la intrare sau pe poartă, urmând un stil englezesc.